Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Raed Arafat zice că nu e adevărat

București: Raed Arafat zice că nu e adevărat

DISTRIBUIȚI

 raed arafat141375 – 27112015 – Raed Arafat contrazice, așa cum era de așteptat, acuzațiile lansate la adresa sa şi a Fundaţiei SMURD. ”Am urmarit in seara asta o emisiune la postul B1TV cu domnii Orcan si Tolontan dupa ce m-a sesizat o cunostinta de discutiile care aveau loc in cadrul emisiunii si care ma priveau direct. Eram la birou si nu obisnuiesc sa urmaresc televiziunile cat sunt la birou insa am fost curios sa vad si sa aud ce se discuta si nu pot sa nu comentez anumite aspecte. Imi place cum se arunca cate o chestie pozitiva despre activitatea mea, urmata de venin si minciuni si speculatii care pot pune pe oricine care nu ma cunoaste la indoiala asupra integritatii mele si activatii mele. Iata cateva chestii care le-am auzit in cadrul emisiunii respective si consider ca trebuie sa le clarific aici: Am inteles ca am postaci mai ca doamna Udrea si ca nu se stie de unde ii platesc dar poate de la Fundatia pentru SMURD. Țin sa-l informez pe domnul Tolontan care a facut aceasta afirmatie ca nu am postaci, nu am nevoie de postaci si nici nu am de unde sa platesc postaci! Banii Fundatiei pentru SMURD nu sunt la dispozitia mea sa fac ce vreau si nu mi permit sa platesc bani in interesul meu personal indiferent ce ar fi interesul acesta. S-a redeschis subiectul ambulantei cu 175.000 de euro si tin sa reamintesc ca veti gasi pe acest cont o postare care explica totul in privinta acestei ambulante, care este de fapt o autospeciala de categorie militara pentru multiple victime si cu caracteristici speciale de offroad. Totodata s-a afirmat in cadrul emisiunii ca firma Deltamed ar fi sponsorizat Fundatia Pentru SMURD cu sute de mii de euro si rog comentatorii din emisiune sa vina cu dovezile pentru ca Fundatia nu a primit astfel de sponsorizari din partea firmei respective. S-a afirmat ca firma Deltamed a fost favorizata de mine si ca a castigat toate licitatiile ce nu este adevarat si am mai dat explicatii in acest sens. SMURD a fost atacat ca a primit masini BMW de la reprezentanta BMW si nu vad unde este problema, fiind vorba de masini utilizate in activitatea SMURD ca masini de interventie. BMW face astfel de actiuni si in Germania sponsorizand total sau partial masini pentru echipajele de interventie si au facut astfel de proiect si in Romania si consider ca trebuie felicitati si nu criticati!

In final, pentru un necunoascator, emisiunea ar putea insemna urmatoarele mesaje: Nu avea incredere in Dr. Arafat ca nu este o persoana integra! Nu sprijini Fundatia pentru SMURD ca vezi ce fac astia cu banii! Nu mai donati echipamente si autospeciale catre SMURD ca nu e bine! …etc. Emisiunea a mai continut si alte afirmatii interesante pe care nu am sa le abordez acum insa tin sa va atrag atentia ca declaratia mea de avere o gasiti pe site-ul MAI si este chiar adevarata. Va arata ce venituri am avut si cati bani detin si daca nu-mi gasiti voi vre-un cont ascuns pe undeva cu multi bani de care nu stiu inseamna ca atat am cat este in declaratie.

Am o casa la Mures construita inainte de a ajunge le MS cu mult, si am un apartament la Bucuresti cumparat cu credit. Salariul meu, ca am vazut cineva vorbind de un salariu gras pe care il primesc, nu este nici mare nici mic si vorbim de aprox. 5.500 lei. Daca am fost asa de corupt si am primit bani de la firme pe care le-am favorizat si am primit foloase va rog sa mi le gasiti… eu nu stiu unde sunt!”, scrie Arafat pe Facebook. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.