Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Șefii din Educație, pasibili de anchetă

București: Șefii din Educație, pasibili de anchetă

DISTRIBUIȚI

141059 – 11112015  –  După declarația premierului interimar Sorin Cîmpeanu potrivit căreia doar 7% din scoala au aviz PSI, coroborat cu lipsa autorizațiilor sanitare de funcţionare, procurorii trebuie să-i ancheteze pe toţi cei care au condus Ministerul Educaţiei, inspectoratele şcolare şi au propus programe de următorul tip: manuale digitale, internet în şcoli, cumpărarea de calculatoare în şcoli și programul sălilor de sport, scrie Puterea.

Toţi cei care au semnat pentru aceste lucruri, chiar şi cei care au aprobat prin hotărâre de guvern sau ordonanţă, astfel de achiziţii şi programe trebuie anchetați! De ce? Pentru că au prioritizat astfel de investiții (utile în circumstanțe normale, dar inutile în condițiile inexistenței securității copiilor sau oamenilor) în detrimentul respectării legii și afectând securitatea și integritatea populației! În același context este și situaţia spitalelor, a instituțiilor publice din administraţia centrală sau locală!

Curtea de Conturi trebuie să impute toţi banii daţi pe te miri ce zugrăveli şi alte rahaturi de achiziţii dacă se constată că au fost făcute în detrimentul intrării în legalitate cu referire la PSI şi la alte dispoziţii de securitate publică! Chiar dacă legea achiziţiilor a fost respectată! –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.