Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Bugetul pe 2016 a fost votat

București: Bugetul pe 2016 a fost votat

DISTRIBUIȚI

 vot141677 – 16122015 – Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului a adoptat miercuri proiectul legii bugetului de stat pe anul 2016, cu 309 voturi ”pentru” și 13 voturi ”împotrivă”. Bugetul de stat a fost adoptat în procedură de urgență, fără ca Parlamentul să aducă mari modificări față de forma înaintată spre dezbatere de către Guvern, la sfârșitul săptămânii trecute. De asemenea, parlamentarii au votat și bugetul asigurărilor sociale de stat.

Premierul Dacian Cioloș a declarat, după adoptarea legii bugetului pe 2016, că guvernul său a ”lucrat cu materialul găsit” de la Cabinetul Ponta.

”Mă bucur că avem buget într-un timp relativ scurt, deși au fost dezbateri intense după cum s-a văzut. Am lucrat cu materialul găsit când guvernul s-a instalat. Nu puteam face reforme bugetare profunde în timp scurt, fără să periclităm situația bugetară și instituțională actuală. Am urmărit să aplicăm decizii pe care parlamentul le-a luat, atât în ceea ce privește Codul Fiscal dar și măririle de salarii, dar să țintim clar obiective din Educație, Sănătate, Cercetare și Investiții. Sunt conștient că nu e suficient să pui cifre în dreptul unor obiective. Ele trebuie executate. Ne vom concentra pe execuția bugetară în acord cu ce s-a decis”, a declarat Cioloș. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.