Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Hoț de mașini prins de polițiștii bucureșteni

București: Hoț de mașini prins de polițiștii bucureșteni

DISTRIBUIȚI

 retinuti141632 – 14122015 – În noaptea de 12 spre 13 decembrie a.c., polițiștii de la Capitală au prins un individ de 39 de ani, la scurt timp după ce furase un autoturism. Mai mult, acesta îl conducea și fără permis.

În jurul orei 0.30, în urma unei sesizări prin intermediul 112, cu privire la faptul că un autoturism a fost sustras dintr-o parcare din Sectorul 2, polițiștii Capitalei au acționat cu operativitate, reușind depistarea în trafic a unui bărbat, bănuit de săvârșirea faptei. Întrucât acesta a încercat să-și asigure scăparea, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu alte trei autovehicule, parcate regulamentar, avariindu-le. Din datele și probele administrate în cauză a rezultat că bănuitul, cunoscut cu preocupări de natură infracțională, a sustras un autoturism, conducându-l pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că bărbatul a săvârșit încă trei fapte similare, la data de 24 noiembrie a.c., 6 decembrie și 8/9 decembrie a.c., date la care a sustras autoturisme parcate în sectoarele 1 și 4 ale Capitalei. Prejudiciul creat prin comiterea faptelor a fost recuperat în proporție de 80%.- PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.