Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Rămâne cum am stabilit: Bușoi, candidatul PNL pentru București

București: Rămâne cum am stabilit: Bușoi, candidatul PNL pentru București

DISTRIBUIȚI
foto: Evz.ro

Cristian Bușoi,141577 – 10122015 –  ”Preacinstitul” candidat pentru funcția de primar general al Capitalei din partea liberalilor, după cum susținea în urmă cu două zile co-președintele Alina Gorghiu, este Cristian Bușoi, cel care a încercat să își facă permanent campanie electorală în ultimul an. El a fost votat în unanimitate miercuri seara, cu două zile înainte de Consiliul Național al PNL. ”A fost o desemnare a PNL București, în urma unui vot unanim. E o propunere pe care și-o asumă. Zilele următoare venim cu soluții la problemele cu care se confruntă bucureștenii, iar în cursul lunii ianuarie, probabil, organizația București va desemna candidații la cele șase sectoare. Vom veni în fața bucureștenilor ca o echipă de candidați pentru a-i convinge că lucrurile pot fi gestionate cu mai multă implicare, transparență. Analiza sociologică comandată de PNL București a reieșit că din patru candidați din cursa internă, a mea are cel mai mare potențial ca favorabilități. A fost însușită de cei doi copreședinți care au înaintat propunerea candidatuii și a fost votată în unanimitate”, a explicat Bușoi, la B1TV.

În ceea ce privește propunerile pentru sectoare, Bușoi a spus că ”vor fi analizate în săptămânile următoare. Am avansat a doua jumătate a lunii ianuarie pentru a fi un calendar realist. Sunt convins că multe dintre numele vehiculate se vor regăsi ca decizie finală a PNL”.

La Sectorul 5, de exemplu, primarul în funcție, Dan Croitoru, reprezentant al PNL, este dat la o parte de deputatul Ovidiu Raețchi, total necunoscut cetățenilor sectorului, în ciuda încercărilor sale de a se face cunoscut. Există voci care susțin că de fapt liberalii ”au bătut palma” cu PSD pentru a ceda primăria acestui sector la viitoarele alegeri. –  PROMPT MEDIA

foto:cugetliber.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.