Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Filiale întregi ale UNPR trec la MP

București: Filiale întregi ale UNPR trec la MP

DISTRIBUIȚI

miscarea-populara141906 – 11012016  – Dacă acum câteva luni era văzut ca fiind partidul fără de care nimic nu se putea face la nivel înalt în România, acum situația partidului condus de Gabriel Oprea și Neculai Onțanu este destul de precară. Fără o perspectivă clară oamenii au început să plece.

În acest moment UNPR nu stă deloc bine, susțin pentru stiripesurse.ro lideri din conducerea partidului. ”Generalul este negru. Zilnic îi vin rapoarte din teritoriu cu pierderile”, susține unul dintre vicepreședinții care până acum câteva săptămâni era trup și suflet pentru UNPR și se și vedea ministru. Acum este foarte pesimist și susține că doar cu PSD se mai poate repara ceva. Interesant e că problemele cele mai mari pentru UNPR nu vin de la PSD și nici de la PNL, ci de la Mișcarea Populară condusă de fostul președinte al României, Traian Băsescu. ”Organizații întregi pleacă la MP. Oamenii se duc acolo pentru că primesc speranță. Băsescu știe să îi pună în valoare și să îi facă să se simtă importanți”, a spus un alt lider al UNPR, șef de organizație județeană.

Numai că Băsescu are o anumită metodă în a destructura UNPR – nu vrea să ia sub nici o formă parlamentari pentru că nu are nevoie de oameni care să creeze probleme. În schimb este interesat de primari și oameni cu notorietate bună care să își poată asuma candidaturi.

”În ultima lună și ceva au venit spre noi organizații întregi. Pur și simplu au schimbat sigla și au venit la noi cu totul”, susține un responsabil din MP.

În principal ar fi vorba de organizații din Capitală și din mai multe din județe din Muntenia și Oltenia și sunt negocieri pentru alte zone.

În acest context UNPR-ul fierbe ca o oală sub presiune și în cazul foarte probabil în care PSD-ul îi va respinge și va fi nevoie sub presiunea timpului să asume candidaturi separate, este de așteptat că alegerile locale să găsească ”partidul generalilor” într-o situație foarte proastă. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.