Acasă Externe Bulgaria – coduri de vreme rece, ninsori și polei

Bulgaria – coduri de vreme rece, ninsori și polei

DISTRIBUIȚI

polei-gheata141847 – 07012016 –  Institutul bulgar de Meteorologie și Hidrologie a instituit pentru zilele de 6 și 7 ianuarie 2016 cod portocaliu pentru zăpadă și polei în județele Vidin și Montana și cod galben pentru zăpadă și polei în județele Vrața, Pleven, Loveci, Ruse și Veliko Tărnovo, avertizează MAE.

Agenția bulgară ”Infrastructură Rutieră” recomandă conducătorilor auto echiparea autoturismelor cu anvelope de iarnă, adaptarea vitezei de rulare la condițiile meteorologice pe timp de iarnă și respectarea instrucțiunilor ”Poliției rutiere”. Cetăţenii români aflaţi în trafic pe teritoriul Bulgariei şi care se confruntă cu probleme deosebite sunt sfătuiţi să apeleze numărul de urgenţă 112.

MAE recomandă cetățenilor români să consulte paginile dedicate www.mae.ro și http://www.mae.ro/sites/default/files/file/ghid_de_iarna_2015.pdf (Ghidul de călătorie pentru sezonul de iarnă) şi reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informații, recomandări de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.