Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Partidul Republican din România: Ministerul Sănătăţii condamnă copiii infectaţi cu rotavirus...

București: Partidul Republican din România: Ministerul Sănătăţii condamnă copiii infectaţi cu rotavirus la moarte

DISTRIBUIȚI

Partidul Republican142528 – 16022016 –  Partidul Republican din România consideră că ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaș-Cadariu, nu gestionează eficient situația infectării copiilor din Argeș, măsurile luate până în prezent demonstrează lipsa competenței.  În cazul celor 15 copii infecţia cu rotavirus a fost confirmată la cinci dintre ei, iar  doi dintre aceştia au decedat.

Republicanii consideră că măsurile luate de ministrul Sănătăţii, respectiv sancţionarea managerului spitalului şi a asistentei şefe a clinicii din Piteşti pentru nerespectarea condiţiilor de spitalizare, sunt măsuri care nu pot duce la stoparea infecției, fiind nevoie nu neapărat de de măsuri sancționatorii, ci mai degrabă de unele apte să stopeze cauzele ce au produs infectarea copiilor.

“Natura situaţiei este gravă, să nu uităm că vorbim despre copii care mor din cauza acestui virus, iar cauzele infectării sunt încă necunoscute. Într-un astfel de moment, Patriciu AchimașCadariu are datoria de a face tot ceea ce statutul său implică, simplele sancţiuni nu pot rezolva problema în timp ce copiii se află în stare gravă în spitale. Se impun măsuri drastice, în acest caz, pentru depistarea cauzelor infectării cu rotavirus” precizează preşedintele Partidului Republican din România, Nicu Neamţu.

Partidul Republican din România cere ministrului sănătăţii să ia toate măsurile necesare şi cele ce se impun în această situaţie pentru a preveni o altă tragedie. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.