Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Protocol de colaborare

București: Protocol de colaborare

DISTRIBUIȚI

dragnea_tariceanu142437 – 10022016 –  PSD și ALDE au semnat, miercuri, la Parlament, un protocol de colaborare în trei puncte:  PSD și ALDE pot face alianțe în teritoriu pentru alegerile locale, dupa alegerile locale vor face majoritati in Consiliile Locale si Consiliile Judetene si in functie de rezultatele fiecarui partid la alegerile locale, se va discuta posibilitatea formarii unei aliante pentru alegerile parlamentare. Există interdicția neoficială de a face alianțe cu PNL și Mișcarea Populară.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, după semnarea acestui document că ”așa cum evoluează lucrurile” partidul lui Călin Popescu – Tăriceanu poate să devină ”într-un timp rezonabil” al doilea partid din România.

”Așa cum evolueaza PDL-ul cu fata umana care se numeste noul PNL, sunt toate sansele ca adevaratii liberali sa ocupe locul doi pe scena politica intr-un timp rezonabil. Asta e raspunsul meu si e foarte serios. Sunt tot mai multi liberali care nu inteleg cum a ajuns partidul Bratienilor sa fie condus de Blaga si de Boc, din ce in ce mai multi romani care inteleg ca PNL-ul este folosit ca o masca pentru PDL, numai ca aceste masti se topesc foarte repede pentru ca romanii nu pot sa uite ce-au patit din cauza guvernarii Basescu-Boc. Liberalii, cei care au convingeri liberale in Romania, incep sa se indrepte din ce in ce mai mult catre acest partid care se conduce dupa adevaratele principii liberale. Cred ca ALDE are sanse sa fie partidul de pe locul doi. UNPR nu cred ca poate, cel putin acum, nu poate sa vizeze locul doi pe esicherul politic”, a declarat Liviu Dragnea. –  PROMPT MEDIA

foto:dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.