Acasă Externe Germania: Președintele Iohannis a discutat despre importanța comunității românești din Bavaria

Germania: Președintele Iohannis a discutat despre importanța comunității românești din Bavaria

DISTRIBUIȚI

Bavaria Iohannis142454 – 11022016 –  Preşedintele Klaus Iohannis a avut joi, cu ocazia vizitei pe care o efectuează în Germania, o întrevedere cu preşedintele Parlamentului Landului Bavaria, Barbara Stamm, cu care a discutat despre provocările generate de fenomenul migraţionist. Cei doi oficiali au apreciat dezvoltarea continuă a relaţiilor dintre România şi Landul Bavaria, precizează Administrația Prezidențială.

”Preşedintele Klaus Iohannis a mulţumit interlocutoarei pentru sprijinul constant, atât din poziţia de Împuternicit al Guvernului bavarez pentru relaţia cu România, cât şi ca preşedinte al Fundaţiei România-Bavaria pentru Asistenţă Socială”. În discuţii a fost menţionată importanţa comunităţii româneşti din Bavaria şi a etnicilor germani originari din România, ca ”punte solidă de legătură şi cooperare”. ”A fost abordată şi problematica europeană, cu accent pe provocările generate de fenomenul migraţionist”.

Preşedintele Klaus Iohannis efectuează o vizită de lucru în Germania. Șeful statului român va participa la Conferinţa de Securitate de la Munchen care se va desfăşura între 12 și 14 februarie. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.