Acasă Nord-Vest Cluj Așa director ….

Așa director ….

DISTRIBUIȚI

dna143044 – 14032016 – Fostul director al Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă (AJOFM) Cluj, Daniel Don, este acuzat de procurorii DNA că a ”comisionat” veniturile subalternilor săi pe care-i angajase și în proiectele din fonduri europene alocate POSDRU. Pentru că, potrivit legislației, directorul Daniel Don nu putea fi plătit în cadrul proiectelor din fonduri europene derulate de AJOFM, a angajat și plătit prin aceste proiecte trei subalerni, cărora le-a pretins o parte din sumele încasate.

 Întreaga poveste s-a petrecut începând din 2010, iar în ultimii trei ani Daniel Don colecta comisioanele prin intermediul șoferului,, care fie îi aducea plicurile cu bani în birou, fie i le lăsa în mașină.

DNA estimează că sumele colectate de Daniel Don de la subalternii săi depășesc 3,5 milioane lei.

Din analiza declarațiilor de avere ale directorului AJOFM, a reieșit că acesta nu declarase sumele identificate în conturile bancare la categoria activelor financiare.

Daniel Don a fost plasat de DNA Cluj în arrest la domiciliu, șoferul său, Marian Moteoc, a fost pus sub control judiciar, iar cei trei angajați ai AJOFM sunt cercetați în stare de libertate. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.