Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Alina Petre, drumuri peste drumuri la DNA

București: Alina Petre, drumuri peste drumuri la DNA

DISTRIBUIȚI

Alina Petre143339 – 29032016 – Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, s-a prezentat marţi din nou la DNA, pentru a da declaraţii în urma numeroaselor denunuri depuse în ultimele săptămâni. La ieşire, aceasta a spus că faptele denunţate erau deja anchetate și că nu s-a decis deschiderea unor dosare noi.

            ”Eu le-am spus ceea ce ştiu. Dânşii trag concuziile. Dosarele există de mai mult timp şi sunt urmate de declaraţii ale martorilor. Nu vreau să ducem în derizoiu lucruri cu adevărat importante. Eu am încredere în această instituţie. Eu am spus ceea ce ştiu eu. Ce se întâmplă în presă a luat o turnură de cancan. Domnul Capatos are mare concurenţă”, a declarat Alina Petre.

            Fosta noră a lui Măgureanu susţine că acea cunoştinţă despre faptele denunţate încă înainte să divorţeze de fiul fostului şef al SRI, dar nu putea spune nimic, pentru că era controlată strict. După divorţ, s-a hototărât să vorbească. ”Nu pot să risc să fiu acuzată de tăinuire sau de complicitate”, a subliniat Alina Petre, potrivit stiripesurse.ro. – PROMPT MEDIA

foto:stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.