Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: PSD: Prim-ministrul nu avea nevoie de mandat de la Parlament

București: PSD: Prim-ministrul nu avea nevoie de mandat de la Parlament

DISTRIBUIȚI

Ana Birchall142931 – 08032016 – Preşedinta Comisiei pentru Afaceri Europene din Camera Deputaţilor, Ana Birchall (PSD), declară pentru RFI că premierul Dacian Cioloş nu avea nevoie de un mandat  consultativ din partea Parlamentului, înainte de participarea la summitul UE – Turcia de la Bruxelles, întrucât era vorba despre o reuniune informală.

Premierul va fi invitat în următoarele zile în faţa comisiilor parlamentare pentru afaceri europene pentru a discuta rezultatele summitului UE-Turcia şi poziţia României în perspectiva Consiliului European din 17 – 18 martie, a spus Ana Birchall.

Ea şi-a exprimat îngrijorarea faţă de închiderea rutei balcanice a migranţilor, afirmând că aceasta ar putea crea probleme majore statelor de pe parcurs, îndeosebi Greciei şi nu a exclus ca, în această situaţie, una dintre rutele alternativă să ajungă şi prin România.

România se opune în continuare sistemului de cote obligatorii permanente şi le reaminteşte partenerilor săi că apără o frontieră a Uniunii Europene de peste 2.000 de kilometri fiind în plus şi cel de-al doilea contributor european la FRONTEX, organismul însărcinat cu para graniţelor UE, a spus Ana Birchall. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.