Acasă Sud-Vest Dolj Dolj: Becali a dat din nou cu subsemnatul

Dolj: Becali a dat din nou cu subsemnatul

DISTRIBUIȚI

143285 – 25032016 – Gigi Becali, finanţatorul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, a fost audiat, joi după amiază, la DNA Craiova, în calitate de martor în dosarul transferului lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la Steaua, informează Mediafax.

Becali a fost însoţit de Ionuţ Luţu şi a fost fotografiat de către jurnalişti din Craiova în momentul în care a ieşit din sediul DNA, potrivit Digisport.

Conform informaţiilor publicate pe ediţie.ro, Adrian Mititelu a fost citat de DNA Craiova în calitatea de suspect pentru săvârşirea infracţiunilor de sustragere de sub sechestru şi înşelăciune, în urmă cu 9 zile. „Mai precis, sunt acuzat că am păgubit ANAF prin acordul de transfer încheiat de subsemnatul în 23 martie 2011 în ceea ce priveşte jucătorul Costea Mihai Alexandru de la FC Universitatea Craiova la Steaua Bucureşti.” a scris omul de afaceri pe o reţea de socializare.

Adrian Mititelu este de părere că nu a greşit cu nimic în urmă cu cinci ani când a decis să-l transfere pe pe Mihai Costea la Steaua. „Foarte important este de reţinut faptul ca ANAF instituise sechestru pentru drepturile federative ale jucatorului în cuantum de 1.000.000 lei, însă din sumele de bani plătite de FC Steaua în urma aşa-zisului transfer s-a achitat către ANAF suma de 1.700.000 lei. Din punctul meu de vedere nu există nicio faptă penală săvârşită cu ocazia acestor tranzacţii.”, a mai spus Mititelu, care a adăugat că suma încasată de Universitatea Craiova din tranzacţia cu Steaua a fost folosită pentru a plăti restanţele salariale ale jucătorilor olteni. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.