Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Premieră pentru Armata României

București: Premieră pentru Armata României

DISTRIBUIȚI

 East European Comic Con 2016144377 – 27052016 – Ministerul Apărării Naționale va participa, în premieră națională, la o convenție de gaming – East European Comic Con 2016, care se va desfășura, în perioada 27 – 29 mai, la Complexul expozițional Romexpo din București.

Operațiile Speciale vor fi reprezentate de militari ai Brigăzii 6, cu echipamente și tehnică, printre care se va număra un vehicul multirol de mare mobilitate (HMMWV), cunoscut publicului sub numele de Humvee, ce va putea fi admirat în afara zonei standurilor, și de cei ai Statului Major al Forțelor Navale, cu armament specific.

De asemenea, în cadrul standurilor MApN, vizitatorii vor putea admira o expoziție de machete navale și una de echipament, tehnică militară și uniforme, iar Centrul militar zonal București va prezenta oferta educațională a Armatei României.

East European Comic Con este cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionaților de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai. ESL și Comic Con aşteaptă la această ediție, a patra, aproximativ 40.000 de vizitatori. Pe lângă întâlniri cu actori de la Hollywood, vor mai fi organizate o competiţie regională de gaming şi o zonă destinată jocurilor video în care vor putea fi testate cele mai noi apariţii. Vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat, concursuri cu întrebări, interacţiuni cu expozanţii şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online.

Pentru prima oară la East European Comic Con va fi organizată o zonă dedicată jocurilor video din anii 90, ce se va numi Zona Retro. Console funcționale, periferice și calculatoare HC vor putea fi admirate, dar și testate, pe toată durata evenimentului. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.