Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti DNA a pus sechestru pe averea lui Gabriel Oprea

DNA a pus sechestru pe averea lui Gabriel Oprea

DISTRIBUIȚI

 gabriel oprea143997 – 04052016 –  DNA a pus sechestru pe averea fostului vicepremier și ministru de Interne Gabriel Oprea, în dosarul în care este urmărit penal în legătură cu achiziționarea unui autoturism Audi A8 din fondurile DIPI.

Este vorba despre mai multe clădiri și terenuri (până la concurența sumei de 410.000 lei, prejudiciu estimat de procurori) situate din București, Ilfov și Giurgiu care aparțin lui Gabriel Oprea, Gheorghe Nicolae, fost secretar de stat în cadrul DIPI, și Gabriel-Nicolae Pavel, fost șef al serviciului juridic.

La ieșirea de la DNA, Gabriel Oprea a afirmat doar că în dosarul DIPI”s-au luat măsuri”, fără a detalia la ce se referă acest lucru.

Fostul ministru este acizat de DNA de abuz în serviciu pentru că a suplimentat fondurile structurii de poliție, bani din care a fost cumpărat autoturismul Audi A8, pe care l-a folosit exlusiv ministrul.

Gabriel Oprea mai are un dosar la DNA, tot de abuz în serviciu, pentru folosirea abuzivă a coloanelor oficiale. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.