Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: RADET anunţă din nou vremuri grele

București: RADET anunţă din nou vremuri grele

DISTRIBUIȚI

 radet_1144478 – 02062016 –  RADET Bucureşti anunţă că a întrerupt funcţionarea CET SUD pentru efectuarea reviziei tehnice. Lucrările de revizie vor fi finalizate în data de 26 iunie 2016.  Intrarea în revizie a CET Sud a dus la oprirea furnizării energiei termice de la această centrală către RADET. Alimentarea consumatorilor deserviţi de către această centrală, respectiv locuitorii sectoarelor 2, 3 şi 4, se realizează prin manevre în sistem, din CET Grozăveşti şi CET Progresu.  Având în vedere distanţa mare de la sursă la consumatori, pot fi resimţite întârzieri în timpul de livrare al apei calde.

   RADET Bucureşti administreaza cel mai mare sistem de termoficare din România, deţinând 43% din piaţǎ. Furnizează energie termică pentru aproximativ 565.000 de apartamente, reprezentate de peste 8.500 de blocuri şi imobile, în care trăiesc peste 1,25 milioane locuitori, precum şi pentru aproximativ 5.400 de instituţii, obiective sociale şi agenţi economici.

RADET Bucureşti este operatorul sistemului public de alimentare cu energie termică, asigurând 72% din necesarul de energie termică al Capitalei. 95% dintre consumatori sunt de tip casnic, restul fiind de tip social şi industrial (instituţii publice şi agenţi economici). –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.