Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Cum se muncește prin ministere

București: Cum se muncește prin ministere

DISTRIBUIȚI

 Costin Borc145094 – 07072016  –  Două treimi din angajații Ministerului Economiei sunt dezinteresați sau chiar le pun bețe în roate celor care vor să muncească, a declarat ministrul Costin Borc. Totuși, a precizat acesta, regulamentele nu-i permit să-i dea afară pe cei care nu fac performanță.

”Regulamentele sunt foarte clare: eu nu pot să demit pe nimeni din minister. Aş putea la finele anului, dar atunci e deja un alt ministru. Aș putea să le evaluez performanța şi să-i spun că nu e bună. Aş zice aşa: o treime ar vrea să lucreze, să facă lucruri și să se simtă mândri de ce fac, o treime sunt neutri, nu-i interesează deloc, şi o treime care fentează, ascund hârtii.

Lucrăm la un program de hotărâre de guvern şi se pierde într-un departament. Mulţi sunt aduşi politic în ministere, trecuţi prin concursuri, de care nu te poţi atinge – o săptămână la un curs, trei săptămâni în vacanţă. Ştiţi când face Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici cursuri? În iulie şi august. Unde? La mare, aţi ghicit”, a declarat Ministrul Economiei într-o emisiune televizată. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.