Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Constanța: Circulația pe Podul Agigea, încă restricționată

Constanța: Circulația pe Podul Agigea, încă restricționată

DISTRIBUIȚI

podul de la Agigea145258 – 18072016 – CNADNR menține restricțiile de circulație pe podul de la Agigea, drumul național Constanța – Mangalia, după ce anunțase anterior ridicarea acestora la data de 15 iulie.

Aglomerația din zona podului Agigea peste canalul Dunăre Marea Neagră se va menține după ce Compania de Drumuri a anunțat la finele săptămânii trecute păstrarea restricțiilor până în data de 1 august. Ultima dată acestea au fost prelungite la finele lunii iunie, până la 15 iulie.

Măsura restricţionării se aplică autovehiculelor cu masă totală maximă autorizată mai mare de cinci tone. ”Traficul rutier se va desfăşura pe benzile centrale ale podului, iar viteza de deplasare va fi limitată la 50 km/h. Pe perioada adoptării măsurii de restricţionare a circulaţiei, autovehiculele cu masa totală maximă autorizată superioară limitei de 5 tone vor utiliza variantele ocolitoare”, anunță CNADNR.

Restricţiile de circulaţie sunt cauzate de reabilitarea podului de la Agigea, peste Canalul Dunăre – Marea Neagră, situat pe DN 39, la km 8+988. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.