Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: PMP și-a definitivat lista cu candidații pentru diaspora

București: PMP și-a definitivat lista cu candidații pentru diaspora

DISTRIBUIȚI

PMP146835 – 11102016 –  PMP şi-a desemnat, prin vot, candidaţii pentru diaspora, urmând ca partidul să propună comunităţilor din străinătate români care îşi desfăşoară activitatea în afara graniţelor. În urma alegerilor interne, PMP i-a desemnat pentru lista pe care o va depune pentru diaspora la Camera Deputaţilor pe Constantin Codreanu (79 voturi), Doru Coliu (28 de voturi), Frângu Dănuţ (23 de voturi), Cozma Sorin (18 voturi), Ingrid Hohr (9 voturi) şi pe Ion Leascenco (6 voturi), transmite Mediafax.

Pe lista pe care o va depune pentru diaspora la Senat PMP i-a desemnat pe Daniel Ţecu (65 voturi), Doru Dendiu (59 voturi), Marin Brancoveanu, (19 voturi), Rusu Mihai (18 voturi) şi pe Constantin Coman (16 voturi).

Traian Băsescu le-a transmis candidaţilor că n-ar vrea să audă că persoanele care vor deveni parlamentari se vor muta la Bucureşti după alegerile din 11 decembrie. ”Week-end-urile aş vrea să ştiu că le veţi petrece în comunităţile din care aţi fost aleşi”, le-a spus el. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.