Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Suspecţii din dosarul Colectiv sunt chemaţi din nou la audieri

București: Suspecţii din dosarul Colectiv sunt chemaţi din nou la audieri

DISTRIBUIȚI

colectiv147299 – 03112016   Suspecţii din dosarul Colectiv sunt chemaţi joi din nou la audieri la Parchetul General. Procurorii vor prezenta rezultatele unei noi expertize privind izbucnirea incendiului.

În acest moment în cazul Colectiv sunt două dosare penale pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă, ambele fiind construite în jurul morţii a 64 de oameni şi rănirii altor 112. Până acum, sute de persoane, 11 unităţi sanitare şi alte cinci instituţii s-au constituit parte civilă în proces.

Joi, se vor prezenta la sediul Parchetului General suspecții din dosarul disjuns din dosarul mare privind tragedia din Colectiv pentru ca procurorii să le prezinte noile expertize medico-legale aduse la dosar. Până în acest moment au fost dispuse 82 de noi experize și sute de înscrisuri de institușii medicale.

În dosarul disjuns, a fost deja începută urmărirea penală față de Moise Marian, unul dintre pirotehniștii care a instalat focul de artificiu din club. Acesta este cercetatat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și nerespectarea măsurilor de securitate în muncă.

În dosarul Colectiv sunt cercetați și cei 3 patroni ai clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Cătălin Gancea și Costin Mincu. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.