Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: ”Țîță” – 24 de ani ”de școală” după gratii

București: ”Țîță” – 24 de ani ”de școală” după gratii

DISTRIBUIȚI

adrian-botez-tata147297 – 03112016   Nouă inculpaţi din dosarul ”Academia Infractorilor” au fost condamnaţi, definitiv, de Curtea de Apel Bucureşti la zeci de ani de închisoare, 24 de ani de închisoare fiind pedeapsa primită de cel considerat liderul grupării, Adrian Botez, zis ”Ţîţă”. În prima instanţă ”rectorul Academiei Infractorilor” fusese condamnat la 30 de ani de închisoare.

Adrian Botez şi 17 ”locotenenţi” ai acestuia, organizaţi pe criterii militare, au fost trimişi în judecată, pentru 27 de tâlhării comise în Marea Britanie, Belgia, Italia, Franţa, Germania, Austria şi Danemarca, în octombrie 2015.

DIICOT a trimis dosarul la Tribunalul Bucureşti, pentru constituire sau aderare şi sprijinire a unui grup infracţional organizat, instigare şi complicitate la tâlhărie calificată, instigare la furt calificat, favorizarea făptuitorului şi tăinuire. În cursul urmăririi penale s-au administrat probatorii care au demonstrat legătura între 29 de infracţiuni, dintre care 27 de tâlhărie sau tentative de tâlhărie, comise în Marea Britanie, Belgia, Italia, Franţa, Germania, Austria şi Danemarca, alte două fiind infracţiuni de furt calificat comise în Andora şi Marea Britanie. PROMPT MEDIA

foto:nasul.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.