Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti E campanie, hai cu protestul! Funcționarii din administrație sunt nemulțumiți că în...

E campanie, hai cu protestul! Funcționarii din administrație sunt nemulțumiți că în acest an nu le-au crescut salariile

DISTRIBUIȚI

protest147565 – 17112016 – Sindicatele din administrația publică anunță proteste de amploare în data de  22 noiembrie, nemulțumiți că în acest an nu le-au crescut salariile.

”Angajații administrației publice, funcționari publici și personal contractual, vor demonstra marți, 22 noiembrie 2016, deoarece nu au beneficiat de nicio creștere salarială pe parcursul anului 2016”, se precizează în comunicat.

Funcționarii din administrație sunt nemulțumiți că majorări salariale vor fi doar în educație și sănătate, se consideră exploatați și protestează împotriva ”angajatorilor direcți care nu s-au implicat în creșterea salarială sau care nu au aplicat corect dispozițiile OUG 43/2016”. De asemenea, ei cer guvernului să dea majorări salariale tuturor angajaților de la stat, și acuză

Parlamentul că ”a ignorat în totalitate salarizarea funcționarilor publici și a personalului contractual – categorie de personal care asigură buna funcționare a statului de drept”.

”În contextul actual, în care cadrul juridic nu permite organizarea grevei generale de către sindicate, funcționarii publici și personalul contractual din Administrația Publică au decis să protesteze în fața instituțiilor publice.

Membrii Sindicatului Național al Funcționarilor Publici – funcționari publici și personal contractual din administrația publică locală și centrală se solidarizează cu demonstranții și protestează alături de ei prin grevă japoneză, purtând o banderolă albă”, mai anunță sindicatele.PROMPT MEDIA

foto:wall-street.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.