Acasă Social Timiș: Patru cetățeni din Kosovo, opriți la frontiera de sud-vest

Timiș: Patru cetățeni din Kosovo, opriți la frontiera de sud-vest

DISTRIBUIȚI

politia-frontiera148157 – 231212016­ – Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa – I.T.P.F. Timişoara au depistat patru cetăţeni din Kosovo, care au încercat să intre ilegal în România, pe jos, pe la frontiera verde. În cursul nopţii de 22 decembrie 2016, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa, județul Timiș, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 8 de Poliţie Deta au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale şi infracţionalităţii transfrontaliere, în urma căreia au reţinut, în apropierea frontierei cu Serbia, patru persoane de sex masculin.

Bărbații, care aveau asupra lor documente eliberate de autoritățile din Kosovo, au fost conduși la sediul Poliţiei de Frontieră Moraviţa pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoanele în cauză sunt patru bărbaţi din Kosovo, cu vârste cuprinse între 22 şi 30 de ani. Aceştia au declarat că, întrucât nu şi-au găsit locuri de muncă în Kosovo, au hotărât să vină în România, deplasându-se pe jos, din Serbia, peste câmp. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.