Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Demonstrații împotriva lui Șerban Nicolae și a Olguței Vasilescu

București: Demonstrații împotriva lui Șerban Nicolae și a Olguței Vasilescu

DISTRIBUIȚI

149566 – 13032017 – Protestatarii s-au adunat, din nou, duminică seara, în fața Guvernului începând cu orele 18.00 în urma unui eveniment anunțat pe Facebook, intitulat ”Stop Joc. În democrație, corupții stau la pușcărie”. Manifestanții au plecat într-un marş spre Palatul Parlamentului, unde au scandat, au cântat imnul naţional şi au aprins lanternele telefoanelor mobile.

Motivele pentru care au avut loc din nou proteste sunt legate de faptul că ”OUG 13 revine pe filieră parlamentară – PSD intenţionează să graţieze faptele de corupţie. Este esenţa prescurtată a amendamentelor propuse de senatorul PSD Şerban Nicolae, România o sa intre în faliment, pe modelul Greciei, din cauza ministrului Municii, Lia Olguţa Vasilescu, care a anunțat că salariile bugetarilor mai mici de 4.000 de lei se vor dubla, dar și din cauza OUG 9, care permite primăriilor să cheltuiască bani care încă nu există”, potrivit organizatorilor.

Câteva minute mulțimea s-a oprit în Piața Universității, unde a ținut un moment de reculegere în memoria victimelor de la Revoluția din 1989 și a intonat imnul national. Manifestația, care a ținut mai bine de trei ore, s-a încheiat fără incidente. PROMPT MEDIA

 

foto: bursa.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.