Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Scoaterea lui Constantinescu din Guvern, în linie dreaptă

București: Scoaterea lui Constantinescu din Guvern, în linie dreaptă

DISTRIBUIȚI

149878 – 27032017 – Premierul va transmite președintelui propunerile de înlocuire de miniștri înaintată de ALDE – schimbarea ministrului Mediului – după ce în ședința de duminică a Biroului Politic Central a fost retras sprijinul pentru co-președintele Daniel Constantin.

În această dimineață, Grindeanu a anunțat că va da curs acestei solicitări din partea partenerilor de guvernare, dar nu s-a pronunțat în legătură cu zvonurile privind și înlocuirea ministrului Viorel Ștefan, din fruntea Ministerului Finanțelor : ”O să înaintez către Administrația Prezidențială propunerile făcute de partenerii de la ALDE cele două nominalizari pentru cele două funcții. Sunt nominalizări care și-au primit susținerea politică în forul de conducere de la ALDE.  Am luat act de decizia partenerilor de coaliție.

Au retras sprijinul domnului Daniel Constantin, urmare a votului din forul de conducere și au nominalizat persoana care îl înlocuiește, ceea ce duce la o reacție în lanț apropo de o nouă nominalizare la ministerul pentru Relația cu Parlamentul”, a spus Sorin Grindeanu.

ALDE a propus-o pe Grațiela Gavrilescu să preia funcția ocupată de Constantin, aceasta urmând să devină și vicepremier. Grațiela Gavrilescu a mai fost ministrul al Mediului în perioada decembrie 2014- noiembrie 2015. PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.