Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Malta: Cioloș, la Congresul PPE

Malta: Cioloș, la Congresul PPE

DISTRIBUIȚI

149947 – 29032017 –  Fostul premier Dacian Ciolos participa la Congresul PPE care are loc miercuri si joi in Malta, la invitatia presedintelui Partidului Popular European Joseph Daul, a confirmat acesta pentru HotNews.ro. La congresul PPE vor veni joi si presedintele Klaus Iohannis si alti sefi de state si de guverne, precum Angela Merkel si Viktor Orban. De asemenea, vor participa liderii europeni Donald Tusk, Jean-Claude Juncker si Antonio Tajani.

”Da, particip. Nu din partea unui partid ci ca invitat al presedintelui PPE Joseph Daul. Asa cum am participat si in anii trecuti. Deci nu e o situatie exceptionala. Grupul PPE m-a sustinut cand am fost comisar european si de atunci sunt invitat de presedintele PPE” a declarat Ciolos pentru HotNews.ro.

Fostul premier a avut saptamana trecuta mai multe intalniri la Bruxelles, intre care cu prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, vicepreședintele Comisiei Europene, Jyrki Katainen, Günter Oettinger, Michel Barnier, negociatorul Comisiei Europene pentru Brexit, președintele Parlamentului European, Antonio Tajani.Congresul PPE din Malta este unul intermediar, intre doua congrese statutare in care se alege conducerea partidului, si are ca tema ”securizarea viitorului Europei”. Sunt asteptati circa 2.500 de participanti din peste 40 de tari.   PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.