Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Ministrul Finanțelor pe făraș?

București: Ministrul Finanțelor pe făraș?

DISTRIBUIȚI

145722 – 11052017 –  Ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan este foarte aproape de a-și pierde funcția din Guvern, potrivit unor surse politice, citate miercuri, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”.

Informația a fost lansată de moderatorul emisiunii, Silviu Mănăstire, și confirmată de sociologul Marius Pieleanu.

”Liviu Dragnea e într-un proces de rebranding. Din informațiile mele, se discută o posibilă remaniere în guvern, cu precădere e vizat ministerul de Finanțe, unde activează Viorel Ștefan. Are o relație din ce în ce mai tensionată cu Liviu Dragnea, din informațiile mele”, a spus Silviu Mănăstire.

”A modifica niște nume, a propune alte nume pentru o parte din guvern nu înseamnă că e rebranding. Poate însemna orice altceva – nemulțumire pentru activitate… Liviu Dragnea trebuie să redevină cel pe care cu toții îl știam  acum un an-doi și care era motorul de dezvoltare al acestui partid și care a avut un rol foarte mare în câștigarea alegerilor de către PSD”, a spus, la rândul său, Marius Pieleanu.

Întrebat dacă a auzit informația conform căreia Viorel Ștefan ar putea fi schimbat de la ministerul de Finanțe, Pieleanu a răspuns: ”Da, cu Eugen Teodorovici. Asta e informația pe care eu o am”. –  PROMPT MEDIA

 

foto:ziarulincomod.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.