Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: ANAF neagă că inspectorii au plan de amenzi

București: ANAF neagă că inspectorii au plan de amenzi

DISTRIBUIȚI

145721 – 11052017 –  Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) susține că nu a transmis către direcţiile regionale o circulară care să impună inspectorilor fiscali aplicarea unor amenzi pentru atragerea unor sume suplimentare, ca reacţie la informaţii apărute în presă.

În presă au apărut recent informaţii potrivit cărora ANAF ar impune inspectorilor să aplice un anumit cuantum al amenzilor.

”La nivelul ANAF nu a fost transmisă nicio circulară referitoare la impunerea unor ţinte pentru atragerea de sume suplimentare, de către inspectorii fiscali. Precizăm că în sarcina ANAF au fost stabilite o serie de obiective, atribuţii si măsuri, în domeniul îmbunătăţirii colectării impozitelor, taxelor, contribuţiilor sociale şi a altor sume datorate bugetului general consolidat (…)”, se arată în comunicat.

În plus, Fiscul a anunţat că a demarat o anchetă în vederea documentului intern care a apărut publicat. ”Precizăm că preşedintele ANAF, Bogdan Nicolae Stan, a solicitat Direcţiei Generale de Integritate demararea unei anchete privind apariţia în mass-media a unui document intern, aparţinând Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Iaşi, care nu a fost aprobat de conducerea instituţiei”, se arată în comunicat. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.