Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: ”Ora antidrog altfel!”

București: ”Ora antidrog altfel!”

DISTRIBUIȚI

145815 – 17052017   În perioada 15 – 19 mai a.c., în cadrul programului Ministerului Educaţiei Naţionale ”Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, la solicitarea unităţilor de învăţământ, reprezentanţii Agenţiei Naţionale Antidrog din centrele de prevenire, evaluare şi consiliere antidrog (CPECA) teritoriale vor desfăşura activităţi de prevenire a consumului de droguri, cu caracter non-formal.

Scopul acestui program este implicarea tuturor elevilor şi a cadrelor didactice în activităţi care să răspundă intereselor şi preocupărilor diverse ale acestora, să pună în valoare talentele şi capacităţile elevilor în diferite domenii, şi nu doar în cele prezente în curriculumul naţional, şi să stimuleze participarea lor la acţiuni variate, în contexte non-formale.

Astfel, Agenţia Naţională Antidrog este parteneră în acest program şi va organiza, în funcţie de caracteristicile psihologice ale vârstei, de interesele şi aptitudinile copiilor, activităţi de prevenire antidrog cu caracter non-formal, denumite „Ora antidrog altfel!”. Acestea se vor derula la nivel naţional, în unităţile de învăţământ din Bucureşti şi din ţară, care desfăşoară în această săptămână programul ”Să ştii mai multe, să fii mai bun!”.

Vor avea loc concursuri de cunoştinţe generale ”Cine ştie câştigă”, competiţii sportive, desene pe asfalt, vizionări de filme şi spoturi cu mesaj antidrog, activităţi cultural-artistice.

Aproximativ 10.000 de elevi din toată ţara vor fi informaţi cu privire la fenomenul drogurilor în cadrul ”Orei antidrog altfel!”.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.