Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Tot mai mulți chinezi, turci și filipinezi în Capitală

București: Tot mai mulți chinezi, turci și filipinezi în Capitală

DISTRIBUIȚI

146079 – 14062017 În ultimele 24 de ore, în urma acțiunilor întreprinse, polițiștii de imigrări din municipiul București au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 24.500 de lei, pe numele reprezentanților a trei societăți comerciale pentru nerespectarea prevederilor OG 25/2014 privind încadrarea în muncă și detașarea străinilor pe teritoriul României.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Direcția pentru Imigrări a Municipiului București au desfăşurat, în ultimele 24 de ore, mai multe acțiuni proprii pe linia prevenirii și combaterii şederii ilegale și a muncii nedeclarate a cetăţenilor străini, pe raza municipiului București.

Astfel, în urma controalelor la mai multe societăți comerciale, polițiștii au aplicat 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 24.500 de lei pentru nerespectarea prevederilor O.G. nr. 25 din 26 august 2014 privind încadrarea în muncă și detașarea străinilor pe teritoriul României și pentru modificarea și completarea unor acte normative privind regimul străinilor în România în cazul a patru cetățeni moldoveni, un turc și un indian.

Reprezentanții firmelor au fost sancționați pentru primirea la muncă a unui cetățean străin fără aviz de angajare, precum și neîndeplinirea obligației angajatorului de a anunța IGI asupra începerii/încetării contractului de muncă al unui străin,

În prezent, pe raza municipiului București se află peste 2.700 de cetățeni străini, care desfășoară activități lucrative cu forme legale, ceea ce reprezintă 11,8% din numărul străinilor din Capitală. Cei mai mulți sunt din state precum China, Turcia și Filipine.PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.