Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Cătălin Ivan: Orgoliile personale îi orbesc pe unii lideri ai PSD

Cătălin Ivan: Orgoliile personale îi orbesc pe unii lideri ai PSD

DISTRIBUIȚI

 146084 – 14062017 Schimbarea Guvernului Grindeanu nu s-ar justifica, iar presiunea pe care Liviu Dragnea şi oameni săi fideli o pun asupra Executivului are consecinţe foarte grave pentru România. Eurodeputatul Cătălin Ivan este de părere că mai puţin contează relaţia dintre Dragnea şi Grindeanu, important e să fie respectat programul de guvernare, se arată într-o declaraţie la RFI.

Întrebat de jurnalişti dacă se impune schimbarea Guvernului Grindeanu, acesta a răspuns: “În nici un caz! În primul rând, eu nu cred că astăzi, Comitetul Executiv va decide schimbarea lui Sorin Grindeanu, indiferent de evaluările care au fost făcute şi care vor fi prezentate Comitetului Executiv, pentru că nu există nici un argument raţional, care să ţină de bunul mers al acestei ţări, de încrederea celor care ne-au votat în decembrie, care să justifice schimbarea lui Sorin Grindeanu. Nu a făcut greşeli fundamentale, lucrurile merg într-o direcţie bună, cât se mai poate merge într-o direcţie bună, după momentul Ordonanţei 13. Nu sunt argumente pe care Liviu Dragnea sau oricare altcineva din conducerea partidului să le prezinte în Comitetul Executiv şi să convingă colegii”, a afirmat eurodeputatul.

Cătălin Ivan crede că “presiunea pe care Liviu Dragnea şi alţii din jurul său, câţiva lideri fideli lui Liviu Dragnea, presiunea pe care aceştia o pun asupra Guvernului are consecinţe foarte, foarte grave nu pentru Guvernul în sine, dar pentru performanţa acestui Guvern şi pentru România. Semnalele pe care PSD le dă în acest moment în plan extern sunt negative. Partenerii noştri externi, cei care ar dori să investească în România, cei care ar dori să împrumute România (…) primesc semnale că acest Guvern nu are nici susţinere, că nici nu este un Guvern stabil şi există o anumită lipsă de predictibilitate”.

În opinia lui Cătălin Ivan, “orgoliile personale, interesele personale ale unor lideri, dovezile de loialitate pe care le aşteaptă Liviu Dragnea de la miniştri, de la prim-ministru sunt mai importante decât programul de guvernare sau mai important este să se întâmple ceea ce am promis în campanie şi să ne ţinem de cuvânt? Eu cred că nişte mize mici, orgolii personale mărunte îi orbesc pe anumiţi lideri ai partidului (…). Contează mai puţin spre deloc dacă Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu mai sunt prieteni sau dacă au fost vreodată prieteni, dacă mai pescuiesc sau nu mai pescuiesc împreună, câte ştiuci prinde unul, câte ştiuci prinde altul. Contează ca ceea ce am promis să se întâmple”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.