Acasă Anchete Justitie Și Victor Ponta va fi chemat la audieri

Și Victor Ponta va fi chemat la audieri

DISTRIBUIȚI

148228 – 19102017 – Numele său este indicat în cadrul audierilor desfăşurate până acum de Comisie cu referire la elemente din perioada guvernului USL. Declarațiile au fost făcute  miercuri de  preşedintele acestui for, Claudiu Manda. Fostul premier este așteptat să lămurească mai multe aspectă: „Intenţionăm să-l invităm la Comisie şi pe Victor Ponta.  În cadrul discuţiilor Comisiei avem elemente pe care credem că domnia sa le poate elucida”, a spus senatorul PSD Manda.

„Sunt elemente din perioada guvernului USL la care s-a făcut referire în această Comisie.  Putem să le probăm pentru că a fost indicat numele domniei sale. Au fost şi alte nume indicate”, a adăugat Manda.

Președintele Comisiei  a  mai relatat despre  fostul secretar de stat în Ministerul Justiției, Ovidiu Puțura. Acesta  a declarat, în timpul audierii,  că majoritatea miniștrilor au avut convorbirile interceptate pe mandate de siguranță: ”Ce ne-a șocat a fost că, atâta timp cât s-a ocupat în Ministerul Justiției de aceste informații, în calitate de șef al structurii de securitate, în perioada 2012-2016, majoritatea miniștrilor au fost interceptați cu mandate de siguranță națională. Din Parlament, domnia sa a numit un număr impresionant de parlamentari, în general cei care sunt mai vocali de la fiecare partid. Sunt afirmații ale domniei sale, rămâne să vedem dacă se confirmă”, a declarat Claudiu Manda. Declarațiile trebuie coroborate cu documente de la SRI, a conchis Manta. Sursa: cotidianul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.