Acasă Economie Pe unde umblă angajații ROMGAZ

Pe unde umblă angajații ROMGAZ

DISTRIBUIȚI

148783 – 24112017  – Printre destinațiile de vacanță decontate au fost cele către Africa de Sud, Bali, China, Cuba, Egipt, Elveția, India, Indonezia, Japonia, Maroc, Maldive, Mauritius, Madagascar, Mexic, Peru, Republica Dominicană, Seychelles, Statele Unite ale Americii, Thailanda, Spania (Tenerife), Vietnam, Zanzibar

Nereguli grave sesizate de inspectorii Guvernului după controlul declanşat, la cererea premierului Mihai Tudose, la cel mai mare producător și principal furnizor de gaze naturale din România.

Romgaz, a acordat unor directori spor pentru lucru sistematic peste programul normal fără documente legale de evidență din care să rezulte timpul efectiv lucrat și a decontat unor salariați vacanțe în străinătate de aproape opt milioane lei, angajând totodată administratori provizorii, printre care și pe fostul șef al Fiscului Bogdan Stan, cu depășirea numărului de posturi legal rezervate pentru funcționari publici, reclamă inspectorii Guvernului într-un document aflat în posesia Profit.ro.

Pentru pachete turistice, deconturile au fost efectuate în intervalul ianuarie 2016 – iunie 2017, pentru un număr limitat la 2.407 angajați. Printre destinațiile de vacanță decontate au fost cele către Africa de Sud, Bali, China, Cuba, Egipt, Elveția, India, Indonezia, Japonia, Maroc, Maldive, Mauritius, Madagascar, Mexic, Peru, Republica Dominicană, Seychelles, Statele Unite ale Americii, Thailanda, Spania (Tenerife), Vietnam, Zanzibar. Suma maximă/salariat decontată a fost de 12.647 lei pentru un pachet turistic în Kazahstan și de 12.413 lei pentru o vacanță în Canada. Raportul de control a fost transmis Ministerului Energiei, Ministerului Finanțelor și Curții de Conturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.