Acasă Politic Mara Mareş: PSD își bate joc de viitorul tinerei generații

Mara Mareş: PSD își bate joc de viitorul tinerei generații

DISTRIBUIȚI
foto:newsbv.ro

149421 – 16012018 – Deputatul Mara Mareş afirmă că PSD îşi bate joc de viitorul tinerei generaţii şi că este nevoie de declanșarea alegerilor anticipate. Instabilitatea politică și guvernamentală cauzată de disputele de clan din PSD este singura realizare a lui Liviu Dragnea și a camarilei din jurul său. Din ce în ce mai mulți tineri consideră că singura soluție pentru viitorul lor este să plece din țară, în timp ce văd că PSD este preocupat să își pună oamenii în poziții cheie în instituțiile statului, pentru atingerea unor obiective personale și pentru bunăstarea propriului buzunar. Rata șomajului în rândul tinerilor este de peste trei ori mai mare raportat la totalul populației, dar remedierea acestui aspect nu se află pe agenda liderilor PSD.

PSDragnea își bate joc de viitorul generației noastre și, de aceea, PNL susține declanșarea alegerilor anticipate. Cel mai probabil, viitorul premier al PSD ar avea aceeași soartă cu Sorin Grindeanu sau Mihai Tudose: mandat de 6 luni iar apoi, Liviu Dragnea va arunca din nou România în instabilitate și criză politică. Pentru că singura variantă de premier agreată de Liviu Dragnea este el însuși.

În urmă cu 100 de ani, în 1918, Partidul Național Liberal făcea parte din forțele care au făcut posibilă Marea Unire. În schimb, în 2018, PSD dovedește că este capabil doar de haos și dezbinare. Tânăra generație va achita nota de plată a incompetenței guvernării PSD. De aceea, fac un apel la toate forțele politice din Parlament, inclusiv la PSD, pentru a susține propunerea PNL de rezolvare pe termen lung a actualei crize: declanșarea alegerilor anticipate.

Într-un singur an, PSD a reușit să distrugă imaginea României în plan internațional, viața s-a scumpit, nivelul de trai a scăzut, iar efectele acestei guvernări iresponsabile vor deveni din ce în ce mai negative. Reîntoarcerea la cetățean, declanșarea alegerilor anticipate este cea mai bună soluție pentru România. Dacă liderii PSD sunt convinși că datele din sondajele de opinie le sunt atât de favorabile precum pretind, atunci presupunem că nu vor avea nimic împotrivă și vor susține această soluție” precizează deputatul Mara Mareş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.