Acasă Sud Prahova Incendiu puternic într-un parc de dezmembrări auto din Prahova

Incendiu puternic într-un parc de dezmembrări auto din Prahova

DISTRIBUIȚI

146290 – 15052018 –  Un incendiu puternic a izbucnit, marţi, la un centru de dezmembrări auto din localitatea Pleaşa, judeţul Prahova, o cantitate mare de materiale plastice fiind cuprinsă de flăcări, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Actualizare: 

Incendiul a fost lichidat de către pompieri, anunță Raluca Vasiloae, purtător de cuvânt ISU Prahova: „În acest moment incendiul este lichidat. Sunt în continuare 25 de pompieri care acționează pentru căutarea eventualelor focare ascunse și pentru înlăturarea efectelor negative generate de eveniment.

Nicio persoană nu a fost rănită. În fabrică în acel moment își desfășurau activitatea 40 de persoane, dar s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor de pompieri. În acest moment nu mai este niciun perciol. Focul inițial a cuprins 50 de tone de mase plastice și doar un singur perete al clădirii de birouri, întreaga clădire fiind salvată de echipajele de pompieri.”

Potrivit sursei citate, arderea se manifestă violent, cu degajări mari de fum, fiind cuprinse aproximativ 50 tone de materiale plastice, dintr-un total de 300 tone care sunt depozitate în exteriorul unei hale.

Pompierii militari acţionează pentru localizarea şi lichidarea incendiului cu cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

Până în acest moment nu au fost înregistrate victime, însă la faţa locului este prezent şi un echipaj de prim-ajutor SMURD, a mai precizat sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.