Acasă Cultura/Media București, gazda Festivalului Internațional al Școlilor de Teatru 2018 în perioada 2...

București, gazda Festivalului Internațional al Școlilor de Teatru 2018 în perioada 2 – 8 iulie

DISTRIBUIȚI

 146908 – 02072018 –  Primăria Capitalei, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București, organizează în perioada 2 – 8 iulie 2018, Festivalul Internațional al Școlilor de Teatru 2018 – FIST, în parteneriat cu Asociația FIST, UNATC – I. L. Caragiale, Teatrul Municipal Lucia Sturdza Bulandra și Teatrul Tineretului Metropolis.

Ajuns la cea de-a cincea ediție, FIST este prezent în București pentru al doilea an consecutiv. Festivalul este dedicat teatrului românesc și celui internațional prin punerea în scena teatrelor bucureștene a celor mai reprezentative spectacole ale momentului. FIST aduce în prim-plan activitățile cultural-artistice, pe parcursul a șapte zile consecutive, în scopul formării și dezvoltării tinerilor, pentru a crește calitatea educației și pentru compatibilizarea cu standardele europene.

În cadrul FIST 2018 vor participa cele mai apreciate și performante școli de teatru din  România, Franța, Italia, Rusia, Slovacia, Polonia, Serbia, Ungaria și Republica Moldova, reprezentate de tinerii artiști – promotori ai teatrului de cea mai bună calitate și exploratori ai valorilor culturale românești și internaționale, după cum urmează:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.