Acasă Politic Lucian Șova a demisionat 

Lucian Șova a demisionat 

DISTRIBUIȚI
foto: zdbc.ro

  148625 – 22112018 – Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, şi-a depus joi demisia de la Ministerul Transporturilor,  lăsând astfel vacant postul pentru care deja a fost nominalizat deputatul PSD Mircea Drăghici. La scurt timp după anunțul demisiei, ministrul Lucian Șova a transmis presei două comunicate prin care anunță nereguli la Metrorex și CFR.

Astfel, Corpul de Control al Ministrului Transporturilor, Lucian Șova, a efectuat verificări la Metrorex, care au vizat respectarea prevederilor legale și contractuale în derularea contractului de proiectare și execuție a Magistralei 5 de metrou- Drumul Taberei- Pantelimon. (Tronson 1. Drumul Taberei-Universitate. Secțiunea Râul Doamnei- Hașdeu (Opera). Verificările au fost efectuate în perioada 22-31.08.2018. În urma controlului au fost constatate deficiențe în implementarea proiectului care au condus la întârzieri în derularea contractului dar și la suplimentarea costurilor pentru Metrorex.

De asemenea, Corpul de Control al ministrului Transporturilor, Lucian Șova, a constatat, în urma unor verificări la Societatea Naţională de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfă S.A, că instituția ar fi pierdut un posibil profit în valoare de peste 19 milioane de lei, în urma unei licitații pentru transport de cărbune, potrivit digi24.ro.

Iată comunicatele transmise de Biroul de presă al Ministerului Transporturilor:

http://www.mt.gov.ro/web14/spatiul-media/comunicate-de-presa/2206-22112018-2

http://www.mt.gov.ro/web14/spatiul-media/comunicate-de-presa/2205-22112018

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.