Acasă Anchete Interne Fifor, acceptat de Iohannis ministru interimar de Interne

Fifor, acceptat de Iohannis ministru interimar de Interne

DISTRIBUIȚI

151254 – 31072019  –    Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, marţi, decretul de eliberare din funcţie a lui Nicolae Moga, după demisia acestuia din fruntea MAI şi decretul de numire ca ministrul interimar al Afacerilor Interne a lui Mihai Fifor.

Nicolae Moga a anunțat, marți, că demisionează din fruntea MAI, după 6 zile de la depunerea jurământului. Decizia a fost luată în contextul modului defectuos în care s-a acționat la Caracal.

”În urma unei discuții pe care am avut-o cu doamna ministru Dăncilă am decis să mă retrag din fruntea MAI. Retragerea din această demnitate trebuie văzută ca un nou început pentru minister.”, a declarat Nicolae Moga.

Interimar la Interne după demisia lui Nicolae Moga, Mihai Fifor promite, pe Facebook că va continua cercetările în cazul Caracal și că are mandat de la premier pentru ”un proces radical de luptă împotriva criminalității și de reformare a sistemului”.

”Vă asigur că vom continua toate cercetările necesare în cazul din Caracal, pentru identificarea adevărului și pentru sancționarea tuturor celor care nu au acționat profesionist și eficient în acest caz. Am mandat din partea Premierului să inițiez un proces radical de luptă împotriva criminalității și de reformare a sistemului”, a scris Fifor pe Facebook.

El promite, totodată, mai multă transparență în comunicarea pe cazul Caracal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.