Acasă Opinii/Analize Lovitură de stat drepți

Lovitură de stat drepți

DISTRIBUIȚI
foto:Aktual24.ro

151218 – 26072019 –   Se împlinește în curând un an de la evenimentele din 10 august. Vinovații, fie ei protestatari sau autorități – încă n-au fost trași la răspundere, dar teoriile consipiraței privind „lovitură de stat” care a eșuat este tot actuală. Noul ministru al Internelor cataloghează evenimentul ca fiind nefericit și spune că nu mai vrea ca niciun cetăţean să mai fie bătut de jandarmi, „atât timp cât respectă legea”. De aici să înțelegem că, dacă nu respectă legea, trebuie bătuți? Vedem pe 10 august 2019, când oamenii anunță un nou miting uriaș.

Mircea Drăghici, om de încredere al lui Liviu Dragnea și fost trezorier al PSD, a reușit o performanță greu de egalat. A fost trimis în judecată de DNA pentru că ar fi furat de la PSD. Adică și-a fi însuşit banii de subvenţii pentru partid – 380.000 de euro.

ANPC a luat decizia de a nu trimite probe în cadrul studiului european de evaluare a diferenţelor privind compoziţia produselor alimentare, pe considerentul neutralităţii în contextul preluării de către România a Preşedinţiei Consiliului UE, a declarat joi preşedintele autorității, Marius Pîrvu.

Noul premier al Marii Britanii, Boris Johnson, a trecut rapid la modificări în Guvern, unde vrea mai multe femei, reprezentanți ai minorităților, dar, mai ales, adepți ai Brexit.

Reflecții asupra realizărilor în șase luni de președinție a României a Consiliului UE, din perspectiva ONG-urilor – eveniment organizat de Federatia Organizațiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare din România (FOND). – sursa: EurActiv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.