Acasă Politic Proiectul autostrăzii Ploieşti-Brașov – obiectiv strategic de interes național

Proiectul autostrăzii Ploieşti-Brașov – obiectiv strategic de interes național

DISTRIBUIȚI
foto:prhovabusiness.ro

151256 – 31072019  –  Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) convocat marți, a decis, printre altele, ca peste 2.000 de militari și civili ai Ministerului Apărării și alți 1.000 de militari și polițiști ai Ministerului de Interne să participe la misiunile care vor avea loc anul viitor în afara României.

Potrivit comunicatului transmis de Președinție, elementul de noutate îl reprezintă participarea cu o navă comandant la Grupul nr. 2 al Forțelor NATO Permanente privind Contramăsurile împotriva Minelor Marine care va opera în Marea Neagră și în Marea Egee, în semestrul I din anul 2020 cu 85 de militari.

Tot în şedinţa de marți, CSAT a decis ca proiectul autostrăzii Ploieşti – Brașov să fie declarat obiectiv strategic de interes național, și a avizat proiectul Ordonanței de urgență a Guvernului pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 98/2010 privind identificarea, desemnarea și protecția infrastructurii critice, se arată în comunicatul transmis de Administrația Prezidențială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.