Acasă Politic Viorica Dăncilă: La alegerile prezidenţiale va exista „în mod sigur” şi numărătoare...

Viorica Dăncilă: La alegerile prezidenţiale va exista „în mod sigur” şi numărătoare paralelă

DISTRIBUIȚI

 151055 – 11072019 –    Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, că pentru alegerile prezidenţiale din această toamnă trebuie să existe „o altă alternativă” la sistemul informatic gestionat de STS folosit la europarlamentare şi, de asemenea, să existe o numărătoare paralelă.
„După cum ştiţi, există o comisie parlamentară care va analiza acest lucru. Este adevărat, am văzut că în spaţiul public au apărut multe semne de întrebare, multe dintre ele la care nu găsim o explicaţie, ceea ce va conduce la analiza acestui lucru şi cred eu că pentru a nu exista suspiciuni la alegerile prezidenţiale trebuie să avem o altă alternativă”, a afirmat Dăncilă, la DC News, întrebată dacă softul pentru alegerile prezidenţiale va fi derulat tot de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, aşa cum s-a întâmplat la scrutinul pentru Parlamentul European din 26 mai.
Ea a adăugat că la alegerile prezidenţiale va exista „în mod sigur” şi numărătoare paralelă. „Atunci când există numărătoarea paralelă poţi să demonstrezi anumite lucruri care ţi se par incorecte”, a explicat premierul. Sursa: agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.