Acasă Anchete Interne Liderul T.A.T.A. reținut pentru viol

Liderul T.A.T.A. reținut pentru viol

DISTRIBUIȚI
foto:realitatea.net

151447 – 21082019 –    Liderul T.A.T.A (Alianţa Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor), Bogdan Drăghici, a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, bănuit că ar fi agresat sexual şi violat un minor, susțin surse judiciare pentru Mediafax.

Acesta ar fi bănuit, de fapt, de mai multe astfel de fapte, una dintre victime fiind chiar fiica sa minoră (Drăghici are mai mulţi copii). Bogdan Drăghici va fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, iar în prezent este reţinut în Arestul Central al Poliţiei Capitalei.

Soţia preşedintelui asociaţiei TATA, Helen Drăghici, a cerut în 2019, la instanţa de judecată, stabilirea unui ordin de restricţie în cazul lui Bogdan Drăghici faţă de fiica sa, dar instanţa a respins această cerere. În prima fază  a procesului, la judecătorie, magistratul care a analizat cazul a stabilit respingerea cerererii femeii, de stabilire a ordinului de restricţie. În prezent dosarul se află la Tribunalul Bucureşti, după ce Helen Drăghici a contestat soluţia primei instanţe şi are termen stabilit pentru luna septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.