Acasă Politic PMP insisită pentru revenirea la două tururi de scrutin pentru alegerea primarilor 

PMP insisită pentru revenirea la două tururi de scrutin pentru alegerea primarilor 

DISTRIBUIȚI
foto: antena3.ro

151546 – 30082019 –   PMP a invitat, prin vocea lui Eugen Tomac, partidele din opoziție PNL, USR, UDMR, Pro România şi ALDE să voteze, în prima zi de sesiune parlamentară, în favoarea proiectului de lege privind revenirea la două tururi de scrutin la alegerea primarilor.

”Zilele sunt numărate pentru acest guvern. Se dezbate foarte mult chestiunea legată de moţiunea de cenzură. PMP va testa seriozitatea cu care abordează partidele pretins de opoziţie temele care sunt majore pentru toată societatea şi vom invita chiar în prima zi de sesiune parlamentară pe toate partidele de Opoziţie, PNL, USR, UDMR, chiar şi coaliţia nou creată care susţine un actor, Pro România şi ALDE. Vom testa seriozitatea prin invitarea acestor partide de a da un vot pentru proiectul de lege privind revenirea la două tururi la alegerea primarilor, proiect pe care partidul nostru l-a promovat şi a fost adoptat în Senat”, a afirmat Tomac.

El a spus că dacă acest proiect de lege va trece, se poate discuta şi de un angajament al partidelor de opoziţie împotriva PSD şi de succesul unei moţiuni de cenzură.

Votul din Parlament pe legea privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin reprezintă primul test real de poziționare a partidelor parlamentare față de PSD consideră PMP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.