Acasă Social Târgul de Cariere

Târgul de Cariere

DISTRIBUIȚI

  151584 – 03092019 –  Târgul de Cariere, cel mai mare organizator de evenimente de recrutare din România și Republica Moldova, anunță începerea unui nou sezon de evenimente destinate atât celor ce își caută un loc de muncă, cât și companiilor dornice să angajeze. În perioada octombrie-noiembrie 2019 vor avea loc opt evenimente de recrutare în șapte orașe din România și Republica Moldova: Cluj Napoca, Iași, Chișinău, Sibiu, Brașov, Târgu Mureș și Oradea.

La fiecare eveniment organizat de Târgul de Cariere participă între 1200 și 8000 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, în special tineri cu vârsta cuprinsă între 20 și 35 ani, sezonul toamnă 2019 anunțând a fi cel mai complex sezon de până acum.

Pentru fiecare dintre cele 8 evenimente desfășurate în sezonul de toamnă 2019, Târgul de Cariere implementează diferite concepte de activări și acțiuni menite să atragă participanți cât mai mulți și din domenii cât mai diverse. Astfel, în Cluj, Iași, Brașov, Sibiu și Chișinău vor avea loc, pe lângă evenimente de recrutare, campionate de jocuri video (gaming tournaments) dedicate tinerilor pasionați de jocuri tip arcade sau MOBA, iar în Cluj și Chișinău vor fi organizate evenimente tip Hackathon, menite să stimuleze interactivitatea și implicarea participanților.

Ediția din această toamnă a Cluj Tech Society este dedicată temei EdTech (Education and Technology), printre cei prezenți la conferință numărându-se Eden Lazaness, Head of Innovation la King’s College, reprezentanți ai companiilor Google (Zurich) și Testerum (Amsterdam), precum și Urania Cremene (specialistă parenting).

În ultimii șapte ani, evenimentele de recrutare organizate de Târgul de Cariere au cunoscut o creștere constantă de 10% atât a numărului de participanți cât și a companiilor prezente. Tendința este aceea de creștere a mediei de vârstă a persoanelor prezente la târgurile de recrutare, iar în funcție de orașul de desfășurare a evenimentului, pregătirea și experiența profesională a candidaților este mai accentuată.

Domeniile din care provin companiile ce oferă locuri de muncă sunt diverse, de la Retail, Resurse Umane, Inginerie sau Financiar-Bancar și până la Automotive, Turism, Contabilitate, Consultanță și IT, posturile disponibile și numărul acestora fiind diferite de la un oraș la altul. În plus față de edițiile trecute, ediția de toamnă 2019 va include și joburi part-time și internship-uri pentru anumite companii, în anumite orașe.

Datele și locațiile concrete ale evenimentelor organizate de Târgul de Cariere în sezonul toamnă 2019 sunt:

  • Iași: 11-12 octombrie 2019
  • Cluj și Cluj IT: 15-16 octombrie 2019, respectiv 15-16 noiembrie 2019
  • Brașov: 23-14 octombrie 2019
  • Chișinău: 1-2 noiembrie 2019
  • Oradea: 8 noiembrie 2019
  • Sibiu: 19-20 noiembrie 2019
  • Mureș: 22 noiembrie 2019

Târgul de Cariere reprezintă cea mai mare și complexă rețea de evenimente de recrutare din România și Republica Moldova. Activitatea companiei a început în 2006, în Cluj Napoca, ajungând să ofere, după un deceniu de activitate, cea mai răspândită și eficientă soluție de recrutare din țară. Evenimentele desfășurate în cele șapte orașe: Cluj-Napoca, Iași, Chișinău, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu  și Brașov, de două ori pe an (primăvara și toamna) au rolul de a aduce împreună angajatorii și candidații, astfel încât interacțiunea directă dintre aceștia să crească substanțial șansele pentru ambele părți de a se împlini profesional. În cele două sezoane de evenimente de recrutare participă peste 400 companii și peste 30.000 candidați cu potențial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.