Acasă Economie AJOFM Ilfov: Oferte generoase la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți

AJOFM Ilfov: Oferte generoase la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți

DISTRIBUIȚI

152068 – 18102019 – Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ilfov a organizat vineri, 18 octombrie 2019, începând cu orele 9.00, în incinta Colegiului Economic Viilor din Bucureşti, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți.

La acest eveniment, după cum a declarat pentru Viitorulilfovean.ro Corina Florentina Preda, purtătorul de cuvânt al instituției, au participat 32 de agenți economici, cu o ofertă de 945 de locuri de muncă. Principalele oferte sunt: 259 pentru agent de securitate, 126 pentru paznic, 60 pentru zidari, 37 pentru stivuitor, 32 pentru încărcător/descărcător, 31 pentru lucrător comercial etc.

D-ra Preda a precizat că dintre cele 296 persoane participante la eveniment au fost selectate, pe loc, în vederea încadrării, patru. Cele mai multe locuri de muncă oferite au fost pentru persoanele cu studii medii, muncitorii calificaţi şi pentru muncitori necalificati – 926. Pentru persoane cu studii superioare au fost oferite 19 posturi.

Totodată, așa cum s-a întâmplat și la celelalte evenimente de acest gen, au fost organizate un punct de informare şi consiliere profesională şi un punct de informare cu privire la posibilităţile de reconversie profesională. Participanţii au avut astfel posibilitatea de a identifica mai uşor locul de muncă potrivit pregătirii lor profesionale sau cursul de calificare/recalificare/specializare/perfecţionare dorit.

În cadrul Bursei Locurilor de Munca pentru Absolventi a fost amenajat un atelier pentru instruire în tehnici de căutare loc de muncă (conceperea unui CV european, a unei scrisori de intenție, prezentarea la un interviu) participând a 39 de tineri din liceele ilfovene precum și a 15 persoane private de libertate de la Penitenciarul București – Jilava.

La acest eveniment important au participat şi reprezentanţi ai Instituției Prefectului Județului Ilfov, Consiliului Județean Ilfov, Agenției Naționale de Ocuparea Forței de Muncă, și membrii Consiliului Consultativ al AJOFM Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.