Acasă Politic După ce Olguța Vasilescu a spus că e copiat după cel al...

După ce Olguța Vasilescu a spus că e copiat după cel al PSD, Viorica Dancilă zice că programul de guvernare al PNL e axat pe austeritate

DISTRIBUIȚI

152187 – 28102019 –     Lista ministrilor nominalizati denota improvizatie, iar numarul mic al femeilor din guvern denota lipsa de preocupare pentru egalitatea de gen, a declarat prim-ministrul demis Viorica Dancila la inceputul sedintei de guvern de astăzi.

            De asemenea, după ce Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii, a spus că programul de guvernare al PNL este copiat după cel al PSD, premierul demis a precizat că ”programul de guvernare anunţat de premierul desemnat, Ludovic Orban, este axat pe austeritate.

            ”Românii sunt foarte atenţi la ceea ce se întâmplă şi sunt preocupaţi ca salariile, pensiile şi drepturile sociale să le fie plătite la timp şi să nu fie tăiate în următoarea perioadă. Le înţeleg temerile şi sunt absolut justificate. Programul de guvernare anunţat de premierul desemnat este axat pe austeritate, fie că înseamnă îngheţarea pensiilor, concedieri în sistemul bugetar şi tăieri de salarii, ori lipsa de soluţii în domenii prioritare, precum sănătatea, educaţia şi infrastructura. Este un program de guvernare lipsit de viziune şi de coerenţă”, a declarat Dăncilă, citată de Agerpres.ro.

            ”Am anticipat aceste intenţii, motiv pentru care am propus Pactul pentru bunăstarea românilor, generat de preocuparea pentru binele oamenilor. Susţin în continuare acest document, cu atât mai mult cu cât dezbaterile din ultimele zile arată cât este de necesar”, a afirmat premierul demis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.