Acasă Politic PSD a depus o moţiune simplă împotriva ministrului de Finanţe

PSD a depus o moţiune simplă împotriva ministrului de Finanţe

DISTRIBUIȚI

154485 – 06052020 – PSD a depus miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, o moţiune simplă împotriva ministrului de Finanţe, Florin Cîţu.

„Vă înaintăm moţiunea simplă intitulată ‘Virusul Cîţu a infectat economia naţională’, iniţiată de deputaţii grupului parlamentar al PSD.

Stimaţi colegi, în orice altă ţară europeană un personaj care a dat bir cu fugiţii în plină pandemie de coronavirus şi şi-a depus mandatul, aşa cum a făcut domnul Cîţu depunându-şi mandatul de premier desemnat, ar fi fost scos pe uşa din dos a politicii oricărei alte ţări din Uniunea Europeană.

În România, domnul Cîţu a rămas ministru al Finanţelor, se luptă cu spionii, cu extratereştrii, şi după ce i-a biruit pe toţi şi a reuşit în trei săptămâni, o lună, să pună la punct un site, am aflat cu toţii că o singură firmă a accesat credit pe platforma respectivă.

Suntem obligaţi să depunem această moţiune simplă.

Ministrul Cîţu trebuie demis de urgenţă şi ne propunem ca în cel mai scurt timp să fie şi adoptată această moţiune în Cameră”, a declarat liderul grupului PSD de la Camera Deputaţilor, Alfred Simonis.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.