Acasă Anchete Interne Ilfov:Cultură indoor de cannabis, descoperită de polițiști

Ilfov:Cultură indoor de cannabis, descoperită de polițiști

DISTRIBUIȚI

 154914 – 05062020 –  Polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT, au documentat activitatea infracțională a unei persoane bănuite de trafic de droguri.

În cursul zilei de ieri, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului, unde a fost găsită o cultură de cannabis, formată din 51 de plante de cannabis cu dimensiunile 25-30 cm, lămpi, ventilatoare, stabilizatoare de tensiune, fertilizatori și filtre. De asemenea, au mai fost găsite şi 427 de grame de materie vegetală uscată, seminţe de cannabis, un grinder și două cântare electronice.

Din cercetări a reieșit faptul că un bărbat ar fi înființat culturi succesive de cannabis începând din octombrie 2019, într-o comună din județul Ilfov. Drogurile provenite din aceste culturi ar fi fost comercializate în București și în județul Ilfov. Persoana în cauză a fost condusă la audieri, iar in cursul zilei de astăzi, față de aceasta, a fost dispusă de instanță măsura controlului judiciar, anunță Poliția Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.