Acasă Social Educatie ”Învățământul profesional și învățământul dual – drumul tău spre reușită”

”Învățământul profesional și învățământul dual – drumul tău spre reușită”

DISTRIBUIȚI

158812 – 16032021 – Primăria Capitalei, prin Direcția de Cultură, Învățământ, Turism și Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, desfășoară, în perioada 11 martie – 31 mai 2021, campania ”Învățământul profesional și învățământul dual – drumul tău spre reușită”, eveniment organizat în cadrul Afi Hub Proedus.

La lansarea campaniei au fost prezenți, prin intermediul mijloacelor de comunicare online, peste 300 de elevi, părinți și cadre didactice.

Până la sfârşitul lunii mai, elevii bucureșteni din clasele a VII-a și a VIII-a pot vizita, analiza și consulta ofertele de învățământ aferente anului școlar 2021-2022 specifice unităților școlare cu sistem de învățământ profesional și tehnic, inclusiv cele care au clase în sistem dual, dintre care 25 de licee cu învățământ profesional și dual, 5 licee speciale (doar profesional) și un liceu particular (doar profesional).

Elevii claselor a VIII-a sunt așteptați la AFI HUB PROEDUS până la finalul lunii mai pentru a primi informații suplimentare despre oportunitățile pe care le oferă sistemul dual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.